Uslovi korišćena portala ZLATIBORSMESAJ.ORG

Portal Zlatibor smeštaj je web servis za oglašavanje smeštaja na Zlatiboru - apartmana, hotela, vila, vikendica i soba na Zlatiboru. Sajt zlatiborsmestaj.org nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe portal zlatiborsmestaj.org ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontaktiranje vlasnika smeštaja i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, recimo za reklamiranje, je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici smeštaja na Zlatiboru su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi Zlatibora, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca portala. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je načinjena licima koji su posetili sajt i došli do netačnih informacija, kao. Takođe su dužnii da nadoknade i štetu koja je načinjena smamo sajtu zlatiborsmestaj.org.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Oglasi smeštaj