Apartmani na Zlataru - Vila Smiljanić

Opis smeštaja


Vila Smiljanić se nalazi u centralnom delu planine Zlatar, na putu između Hotela Panorama i Rehabilitacionog Centra Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 m.
Smeštaj poseduje 5 apartmana ( četri trokrevetna apartmana sa pomoćnim ležajem) i jedan četvorokrevetni apartman sa mogućim petim pomoćnim ležajem .Trokrevetni apartmani se sastoje od francuskog ležaja i trećeg (posebnog) ležaja, čajne kuhinje sa komplet priborom i odvojenim kupatilima, dok četvorokrevetni apartman ima dve odvojene spavaće sobe sa dnevnim boravkom, odvojenim kupatilom i kuhinjom. Svaki apartman poseduje sopstveni ulaz. U okviru Vile u prizemnom delu, nalazi se restoran zatvorenog tipa koji se može koristiti na poseban upit isključivo za potrebe gostiju. Restoran poseduje kamin sa ognjištem i garniture za sedenje. Vila ima i prostrano dvorište.i obezbećen je parking prostor
Svaki Apartmani poseduju TV prijemnik i internet. Vila ne prima kućne ljubimce.
Mnogi izleti mogu se oragnaizovati na upit gostiju posebno u letnjem periodu kao i vožnja katamaranom Uvaćkim jezerom, o čemu će se pobrinuti domaćini Vile Smiljanić.

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 1500 do 4800 din.
Kontakt telefoni 060 62 58 111, 060 62 58 100
Web sitewww.vilasmiljanic.rs
Udaljenost od centra 500 m
Adresa Babića brdo

Vila Smiljanić - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatara


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlataru Ostali apartmani na Zlataru