Apartmani na Zlataru - Vila Diva

Opis smeštaja


Vila Diva je smeštena u mirnom delu planine Zlatar, na nadmorskoj visini od 1200 metara. Okružena je gustom četinarskom šumom, a ono što je izdvaja jeste pogled na okolne planinske vrhove.
Vila Diva je novi objekat visoke kategorisana sa tri zvezdice namenjen odmoru i uživanju gostiju svih profila, očekivanja i zahteva, jer raspolaže udobnim i zanimljivim sadržajima i visoko-profesionalnim kvalitetom usluge.
Objekat poseduje u prizemlju restoran sa dnevnim boravkom, terasom i toaletom. U ponudi su dve dvokrevetne sobe i dva trokrevetna studio apartmana. Na drugom spratu, odnosno potkrovlju, je apartman veličine 60 kvadrata, pogodan za boravak porodica ili povezanih društava. Apartman se sastoji od posebne spavaće sobe sa francuskim ležajem, kupatila, prostranog dnevnog boravka, opremljene kuhinje, trpezarije i terase.
Sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, u skladnom stilu pastelnih i svetlih tonova, sa odgovarajućim kontrastom ostvarenim pomoću drvenih i kamenih detalja i odgovarajuće opreme – TV, svetla. Kupatila u vili su veoma prijatna i opremljena tuš kabinama i fenom za kosu.
Zajednički prostori vile - restoran, trpezarija, dnevni boravak i terasa obiluju udobnošću i predstavljaju izuzetno prijatno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u brojnim blagodetima planine Zlatar.
Vili Diva nudi tradicionalne kulinarske specijalitete pripremljene od namirnica iz lokalne proizvodnje - na bazi polupansiona – doručak i večera.
Gostima Vile Diva je obezbeđen parking.

Tokom boravka se preporučuju brojne aktivnosti i uživanje u prirodi i upoznavanje bogatog prirodnog i kulturnog nasleđa Zlatara, Nove Varoši i prekrasne okoline i jugozapadne Srbije - izleti do Specijalnog rezervata prirode Uvac sa vožnjom katamaranom ili čamcem, Radoinjskog ili Potpećkog jezera, razgledanje manastira Mileševa, Dubnica, Sveti Nikola Dabarski, Mažići, Kumanica i Davidovica, starog sela Štitkova, Starog Sela Sirogojna, Zlatibora, Mokre Gore i Mećavnika, Višegrada, Novog Pazara, Sjenice i Peštera, splavarenje Limom, poseta seoskih domaćinstava koja pružaju turističke usluge i upoznavanje autentičnog načina života lokalnog gorštačkog stanovništva – kulinarske radionice, priprema heljdopite, branje lekovitog bilja i šumskih plodova, sportske i kulturne manifestacije, poput Zlatarske sirijade i sličnih...

Jednom rečju – ovo je idealna destinacija za ispunjenje raznovrsnih zahteva ljubitelja i poštovalaca mira, tišine i lepote!

Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja pozvati
Kontakt telefoni +381638045317
Web sitewww.viladivazlatar.com
Udaljenost od centra 1000 m
Adresa Zlatar,Brdo bb

Vila Diva - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatara


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlataru Ostali apartmani na Zlataru