Apartmani na Zlataru - Zlatar RiB

Opis smeštaja


Zlatar RiB nalazi se u mirnom i šumovitom kraju na nadmorskoj visini od 1117m udaljen od centra Nove Varoši svega 7km. U blizini je specijalni rezervat prirode Uvac (3km), 3 prodavnice (500m) kao i više restorana.

Objekat je okružen borovom, smrčevom i brezovom šumom koje su sastavni deo imanja od 2ha odaljenog od asfaltnog puta 150m. U potpunoj tišini i miru sa uredjenim dvorištem, voćnjakom, planinskim potokom koga čine 4 izvora a opet dovoljno blizu obližnjih ugostiteljskih objekata, sportskih terena, rezervata Uvac i Nove Varoši.

Nedaleko od vile su sportski tereni (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, golf). Možemo za vas organizovati krstarenje jezerima, kroz meandre Uvca, obilazak manastira Mileševa, Sv. Kozme i Damjana, Dubnica, Ledene pećine, etno sela Štitkovo, planinarenje, ribolov i kupanje. Zimi skijanje, sankanje i šetnje.

Vila ima 3 dvosobna apartmana, 5 soba i 12 kreveta. Udoban smeštaj uz TV, WiFi Internet i prostrano dvorište sa sadržajima za najmlađe.

Nudimo i veliki izbor domaćih specijaliteta. Gostoljubivi domaćini učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dobrodošli!Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja od 1500 do 5500 din.
Kontakt telefoni 065/308-22-22
Web sitehttps://www.youtube.com/watch?v=kmdvGegjUds
Udaljenost od centra 500 m
Adresa Akmačići, Nova Varoš

Zlatar RiB - kontakt forma

Pošaljite Odustanite

Lokacija smeštaja na mapi Zlatara


Pogledajte kompletnu mapu smeštaja na Zlataru Ostali apartmani na Zlataru